Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Kedvezmények

IPA házak / IPA Ház Velem

IPA Ház Velem

A vendégház egy 900 négyzetméteres erdőszéli telken lévő 48 m² hasznos alapterületű ingatlan, melyben 4 személy elszállásolására van lehetőség. A szállás díja 7.000,- Ft/nap/ház, mely tartalmazza a víz, villany, TV, szemétszállítás, csatorna, gáz, ágyneműhasználat, törölköző használat, mosatás költségeit. Idegenforgalmi adót nem kell fizetni (mivel nem kereskedelmi szálláshely). A szálláshely elfoglalása 10.00 óra után lehetséges, távozás 10.00 óráig.

A kulcsot Ribes Attilánál lehet átvenni előzetes egyeztetést követően. Távozáskor a házat az igénybevevő takarítja ki, a következő vendég olyan állapotban kapja meg, ahogy ő otthagyja. A használt ágyneműt és törölközőt a kulccsal együtt kell leadni. Amennyiben valami fogytán van (WC papír, mosogatószer, stb.) akkor azt is kérjük jelezni távozáskor.

A háztartási szemetet a Boróka Villa Panzióval szemközti nyaraló bejáratánál elhelyezett zöld színű IPA feliratú kukába kell elhelyezni.

Parkolás zárt udvaron, közvilágítás a telken az udvari parkolóban. Az épület riasztóval felszerelt, teljes körű biztosítással rendelkezik. Vezetékes telefon nincs, mobiltelefonos lefedettség van. Az épület gáz-központi fűtéssel és klímával felszerelt, minden évszakban igénybe vehető. A vendégházat egy IPA tag egy évben maximum 1 hétre veheti igénybe (egybefüggően vagy több alkalommal együtt), ettől csak abban az esetben lehet eltérni, ha a kívánt időpontra más nem ad le foglalási szándékot.

A vendégházban történő időpontfoglalás:

Előzetesen telefonon érdemes érdeklődni, hogy a kívánt időpontban a vendégház szabad-e. Amennyiben igen, akkor a foglalási szándékot feljegyezzük és az az írásbeli - e-mailben (ribes@ipa-szombathely.hu) vagy faxon (94/521-011/12-67) - megerősítéssel a kért adatok megadásával (név, IPA igazolvány száma, mely IPA Szervezet tagja, mobiltelefonszám) és az IPA igazolvány másolatának (vagy szkennelt képének) megküldésével és a szállásdíjnak az IPA Szombathelyi Szervezete bankszámlájára (72100237-11041977-00000000) történő átutalásával válik véglegessé. Amennyiben a kívánt időpont foglalt és az lemondás miatt felszabadul, úgy arról értesítést adunk.

A szállás foglalásának lemondása esetén az alábbiak szerint térítjük vissza a szállásdíjat:

szállásfoglalás előtt 1 hónapig            100%

szállásfoglalás előtt 2 hétig                  50%

szállásfoglalás előtt 1 hétig                  25%

szállásfoglalás előtt 1 héten belül       nincs

A vendégház helyiségei: nappali, konyha, étkező, WC, zuhanyzó, hálószoba.

A nappaliban TV és DVD lejátszó található, a TV adás UPC direkt műholdas (a műholdvevőt ne kapcsold ki, mert bekapcsolás után kb. 15 perc, mire adás fogható), rossz idő estére magyar filmekkel gyerekeknek (Kukori és Kotkoda, Pityke őrmester, Jamie és a csodalámpa, Mátyás király mesék, stb.) és felnőtteknek (Linda, Kántor, Zsiguli, stb.) egyaránt.

Négy személy esetén 2 főnek a franciaágyas hálóban, 2 személynek pedig a nappaliban lévő kinyitható kanapén (felnőtteknek is kényelmes) van alvási lehetőség.

A konyhában kombinált hűtő (180 l-es hűtő, 60 l-es mélyhűtő), villanytűzhely, villanysütő, páraelszívó, mikrohullámú sütő, szendvicssütő, kávéfőző (2 féle) segítheti a sütő-főző kedvűeket. Jó idő esetén az udvaron lévő tűzrakóhelyen van lehetőség bográcsos főzésre vagy szalonna sütésre.

A hely klímája nagyon kedvező, különösen ajánlott légúti megbetegedésben szenvedőknek (allergia, asztma, stb.). A környéken Bükön, Csepregen, Sárváron, Szentgotthárdon, Szombathelyen is van gyógy- vagy termálfürdő. Velem és környéke (valamint Vas megye) nagyon alkalmas gyalog és kerékpártúrázóknak is.

IPA Ház címe: 9726 Velem, Fenyves u. 15.

IPA Szombathelyi Szervezet nemzetközi kapcsolattartó (német-angol): Gábriel Gábor +36-30/970-2242

IPA Szombathelyi Szervezet elnöke: Ribes Attila +36-30/916-4137

 

További képekhez kattints ide!

 

 
Foglalási igény elküldése

Mielőtt az igényt elküldenéd, az űrlapot kitöltenéd, a fenti foglaltsági naptárt tekintsd át, hogy ne foglalt időszakra küldd a jelentkezésed.
Kizárólag valós IPA igazolványszámmal tudunk fogadni jelentkezéseket!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!
!
!
!
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!

IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar