Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Bowling verseny

2018. november 24., 10:00
Kevés résztvevő, sok jókedv

Az idei évben a hagyományoktól eltérően a szokásos évi tekeverseny helyett bowling versenyt hirdettünk meg 2018. november 24-én. A verseny a LIGET Bowling Klubban került megrendezésre.
Sajnos az idei évben különböző okok miatt csak kevesen vettek részt. Többen visszaléptek betegség miatt. A nők mezőnyében három, míg a férfiak mezőnyében két induló volt. Volt még egy gyermek versenyző is, a 8 éves Mester Márk.
Elsőként Németh Bea és Németh Zita lépett pályára. Németh Bea első alkalommal vett részt a kiírt versenyen. Összesítésben 220 ponttal Németh Bea bizonyult jobbnak. Németh Zita 116 ponttal fejezte be a küzdelmet.
Ezt követően Schneider Krisztina és Mester Márk következett. Schneider Kriszti 150, míg Mester Márk 102 ponttal fejezte be a küzdelmet.
A versenyt Ribes Attila és Mester József összecsapása zárta. Ribes Attila nagyon jó napot kifogva 255 ponttal megnyerte a bowling versenyt. Mester József a második fordulóban láthatóan gyengébb teljesítményt nyújtva 213 ponttal fejezte be a versenyt.

Eredmények:

Nők:

1. Német Bea                    220 fa
2. Schneider Krisztina     150 fa
3. Németh Zita                  116 fa

Férfiak:

1. Ribes Attila                   255 fa
2. Mester József               213 fa

Gyermek:

1. Mester Márk                 102 fa

A díjakat Ribes Attila elnök és Mester József kincstárnok adta át a helyezetteknek. A foghíjas mezőny ellenére a résztvevők jól érezték magukat, baráti hangulatban telt el a négy óra. Reményeink szerint a 2019. évben megrendezésre kerülő versenyen már sokkal több résztvevő fog bowling golyót ragadni.

Mester József

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar