Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Kórházi ajándékozás

2018. november 27., 11:00
Újabb terápiás lehetőség picuroknak

Egyesületünk egyik tevékenységi köre a szociális tevékenység. Bár ritkán tudunk ebben a szegmensben tenni valamit, most ismét sikerült. Egyesületünk egyik vezetőjének testvére a németországi AeroSpa GmBH vezető munkatársa. Az egyik családi beszélgetés során merült fel, hogy a cég a szociális területre is nyitott, különösen a gyermekek kapcsán elhivatott a segítség nyújtásban. Mivel fő tevékenységi körük a masszáskádak gyártása, így elsősorban ebben az irányban gondolkodtunk. Az idén jött a hír, hogy a cég egyik új terméke a csecsemőknek kifejlesztett hang-, fény- és aromaterápiás masszáskád. Ebből a teljesen új termékből szerettek volna egyet az egyik magyarországi kórháznak felajánlani. Itt jöttünk mi a képbe, mint olyan civil szervezet, amelynek széleskörű kapcsolatai vannak. Természetesen egyesületünknek a Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház vezetésében is van támogatója. Így hát egy koordináció után 2018. november 27-én 11:00 órakor valósulhatott meg a nagy értékű adomány átadására. A kórház részéről dr. Káldy Zoltán msc. orvos-igazgató, valamint a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály B részlege osztályvezetője, dr. phd. Csákváry Violetta vette át a készüléket az osztály dolgozói jelenlétében.  Köszöntőjük után Homor Anikó pszichopedagógus mondott megható verses köszönetet a támogatónak és képviselőjének.
Az AeroSpa vezető munkatársa, R.G. beszédében hangsúlyozta, hogy a cég elhivatott a gyermekek gyógyításának segítésében. Kérte, hogy a későbbiekben a masszáskád terápiás tapasztalatait osszák meg velük, hogy terméküket fejleszteni és jobbá tudják tenni.
Az átadást követően került sor a technika „betanítására”, azaz mely funkciókat hogyan lehet bekapcsolni, milyen biztonsági és egyéb lehetőségei vannak, milyen terápiákra alkalmas az újszülöttek, csecsemők részére.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar