Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Darts verseny

2019. március 09., 10:00
Aki eljött, jól érezte magát.

Az előző évek hagyományainak megfelelően 2019. március 9-i dátummal került megrendezésre a darts verseny. A verseny új helyszínen került megrendezésre a Liget Bowling klubban. Reményeink szerint a jövőben az összes darts versenyünk itt kerül megrendezésre. Sajnos az idén is gyenge volt az érdeklődés a darts verseny iránt. Három férfi, öt nő és egy gyermek jelentkezett előzetesen a megadott határidőig. A verseny kezdése 10:00 órára lett meghirdetve. Az előzetes jelentkezéshez képest két nő és két férfi versenyző nem jelent meg, így foghíjas mezőny alakult ki. A női versenyzők kezdték a küzdelmet. Németh Zita, Schneider Krisztina és Németh Beáta. Mivel a létszám csak 3 fő volt, ezért selejtező megrendezésére nem került sor. A versenyt 501-es dupla kiszállóval rendeztük mind a nők és a férfiak mezőnyében is.
A nők versenye nagy küzdelmet hozott, senkinek nem sikerült a rendelkezésre álló időn belül a kiszállás, így pontaránnyal Németh Beáta bizonyult a legjobbnak.

Végeredmény - nők:

  1. Németh Beáta            142 pont
  2. Schneider Krisztina   156 pont
  3. Németh Zita                163 pont

Ezután következett a férfi verseny. Miután ketten nem jöttek el, így Mester József és Mester Márk mérte össze tudását ebben a számban. Mint a női versenyben, úgy a férfiak mezőnyében is kevésnek bizonyult a rendelkezésre álló idő, ezért a pontarány döntött.

Végeredmény - férfiak:

1. Mester József      130 pont
2. Mester Márk         286 pont

A versenyt követően a díjak átadására került sor. A versenyzőknek a díjakat Mester József kincstárnok adta át. A versenyt követően jó hangulatban folytattuk a dartsozást az előzetesen lefoglalt ideig. Bízunk benne, hogy a következő rendezvényünkön már sokkal többen állnak a darts  tábla elé, így selejtezőt is tudunk majd tartani.

Mester József

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar