Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Szekciós küldöttgyűlés 2022.

2022. április 29., 10:00
Új elnökség vezeti a Magyar Szekciót

Az IPA Magyar Szekció ideiküldöttgyűlése nem volt szokványos. És nem csak azért, mert tisztújítás is volt egyben.
Kezdjük azzal, hogy 3 éve ez volt az első személyes megjelenéssel megvalósult országos grémiumi ülés a koronavírus járvány miatt. Emiatt elismerések átadása is elmaradt, ezek is pótlásra kerültek a napirendnek megfelelően program elején. Örömmel tájékoztatom a tagságot, hogy támogatóink közül két új taggal bővült az aranydiplomások köre. Derkics Péter (Volltank Kft.) és Kuglicz Attila (Zoll-Sped Kft.) részesült ebben az elismerésben. Köszönjük eddigi támogatásukat és reméljük, még sokáig tudják segíteni egyesületünket.
Az elismerések átadását követően az elmúlt évi beszámolók elfogadása és a 2022. évi költségvetési terv elfogadása zajlott le „simán”.
Aztán jöhetett a tisztújítás, ami nem ígérkezett egyszerű menetnek, mert pl. elnökre és kincstárnokra nem volt jelölés. Végül aztán meglepően gyorsan sikerült egy elnökséget „összehoznunk". Több helyszíni jelöléssel végül minden tisztségre találtunk – reméljük – megfelelő jelöltet. Így hát elnök lett Mészáros Mária (Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet), Varga Zsófia lett az általános alelnök (Baranya Megyei Szervezet), szervezetünk tagja, Gábriel Gábor lett a nemzetközi alelnök; Lukács Gusztáv (Jászszentandrási Szervezet) került főtitkári, míg Mihály Zoltán (Bács-Kiskun Megyei Szervezet) a kincstárnoki pozícióba. Természetesen megválasztásra került még a Felügyelő Bizottság és az Etikai Bizottság is.

Ribes Attila

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar