Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Elnökök Fóruma

2019. február 01., 13:00
Tanácskozás kompromisszumokkal

Az IPA Magyar Szekció tanácsadó testülete az Elnökök Fóruma, mely döntéselőkészítő funkcióval is rendelkezik, továbbá „vitafórum” is. 2019-ben már az év elején, február 01-02. között megtartásra került, mivel több olyan kérdésben is tanácskozni kellett, melyekről a soron következő küldöttgyűlésen döntést kell majd hozni.
Dr.Simon Tamás elnök mindjárt kezdésként egy váratlan bejelentéssel kezdte: 2019. december 31-vel lemond elnöki tisztségéről, tehát ebben az évben soron kívüli tisztújító küldöttgyűlést is össze kell hívni, melynek időpontja kijelölésre került. Ehhez viszonyítva kell majd a küldöttgyűlésnek a tisztújítással kapcsolatos időpontokat figyelembe vennie (jelöltállítás, stb.).
Ezt követően aztán a több éve húzódó tagdíj mérték alapszabályi revíziója, a hosszú távú költségvetési stratégia kidolgozása volt a fő téma. Többféle verzió átbeszélése után a fórumon résztvevők a legtöbbeknek „legkevésbé fájó” megoldás mellett döntöttek, mint a küldöttgyűlés elé terjesztendő változat.
A fentieken túl még számos apróbb kérdés megvitatását is megejtettük, valamint több napirenden kívüli témakörben is egyeztetést folytattak le a jelenlévők az esti szabadprogram keretében is.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar