Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Beach Run

2021. augusztus 21., 10:00
Futás szárazon és vízen

A Fuss Neki csapata 2021. augusztus 21-én - immár negyedik alkalommal - szervezte meg a balatonlellei Beach Run elnevezésű futófesztivált.
A szervezők az idei évben a versenyzők kérésének megfelelően új meglepetés távot, az 5200 métert is bevezették az 1500 és a 3000 méter mellé. Így a bátrabbak most akár a Balaton-átúszásnak megfelelő távot is teljesíthették a sportrendezvényen.
Az IPA Szombathelyi Szervezetét ismét csak én képviseltem a futófesztiválon. De, hogy ne érezzem magam egyedül, 10 éves kisfiam is nevezett, akivel együtt az 1500 méteres pályán tettük magunkat próbára. A távot - aminek a felét a térdig érő Balatonban, másik felét pedig a homokos parton kellett teljesíteni – mondhatni könnyedén vettük. Olyannyira igaz ez, hogy már a célba érkezést követően megkaptam a kicsitől azt kérdést: „Jövőre ugye a hosszabb távon indulunk majd?”.
Aki már futott, illetve versenyzett aszfalton, erdőben, füvön, salakon és szereti a kihívásokat, az újdonságokat, annak el kell jönnie erre a különleges hangulatú versenyre!
A szervezők ígérete szerint a következő fesztivál 2022.  augusztus 22-én kerül megtartásra.

dr. Magyar Csaba


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar