Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Mikulásvárás

2015. december 04., 17:00
Apróságok csillogó szemekkel

Évek óta megszervezzük Mikulásvárás programunkat. Nem csak a kollégák gyermekei várják ilyenkor december elején a Nagyszakállút, hanem a szülők is. Ez abból is kiderült, hogy már november elején többen megkérdezték, hogy lesz-e idén is. Hát persze, hogy lesz! - mondtam én. Hogy is merne az elnökség eltérni a taggyűlés által elfogadott ilyen jelentős programtól?
A helyszín a hagyományos Szombathelyi Rendőrkapitányság nagy tanácsterme volt, az időpnt pedig december negyedikén, pénteken délután öt óra. Nem hagyományosan oldottuk meg a „műsort”, ugyanis Bistei Béla bácsi a rendezvényünk hetének elején balesetet szenvedett és „kórházi elfoglaltságott iktatott be”. Darabosné Karba Katalin tagunkkal, a rendezvény motorjával egyeztetve így Bogyó és Babóca karácsonyi és mikulásról szóló meséinek vetítésével kezdtünk, majd Kati vezetésével közös énekléssel várták és hívták a csöppségek a Piros Ruhást, aki ezen meghatódva meg is érkezett, jól megtömött zsákjával.
A kölökemberek verseket mondtak és énekeltek neki egy kis plusz csokiért. Aztán következett a LISTA áttekintése, mely alapján a jó gyerekek ajándékot kaptak. Mint kiderült, csak jó gyerek volt jelen, az apukák között volt csak egy-két csintalan állítólag.
Azon gyermekeknek, akik betegség miatt nem tudtak a programon részt venni, a Mikulás-csomagot a krampuszok jutatták el nekik a Fehérszakállú megbízásából, hogy a mielőbbi felépüléshez szükséges kalóriák biztosítva legyenek.

Ezúton is köszönjük Bartucz Tibornénak (Bi-Ker Kft.) a rendezvény lebonyolításához nyújtott támogatását.

Média megjelenés:
http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/mikulas-unnepseg-es-kupa-szombathelyen

R.A.

Nézd meg a képeket!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar