Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

IPA MSZ küldöttgyűlés

2023. május 12., 10:00
Baráti hangulatú éves beszámoló

2023. május 12-én Budapesten, a Készenléti Rendőrség objektumában került megrendezésre az IPA Magyar Szekció 2023. évi küldöttgyűlése. A hagyományokhoz híven az IPA himnusz elhangzása után először a kiemelkedő támogatók és munkát végzők elismerésére került sor. Az IPA MSZ Szombathelyi Szervezetének két kiemelkedő támogatója, Gerencsér Zoltán és Gerencsér István a Gerencsér és Társa Kft. valamint Galambos Tamás és Galambos Balázs a Galambos Trans Kft. tulajdonosai részesültek Aranydiploma elismerésben.
Ezt követően az IPA Kiváló Munkáért elismerések átadására került sor. Az IPA Kiváló Munkáért elismerésben részesült szerveztünk elnöke, Ribes Attila Úr, akinek több, mint két évtizedes munkáját ismerte el az elnökség. Az elismerést későbbi időpontban veszi át az IPA Magyar Szekció elnökétől, Mészáros Mária asszonytól.
A protokolláris rész után a beszámolókat egyhangúlag fogadta el a küldöttgyűlés, majd megszavazta a 2023. költségvetést. Szükséges volt az alapszabály módosítása is, amit a részletes vitát követően ugyancsak elfogadott a küldöttgyűlés.
Összességében elmondható, hogy egy jól szervezett, személyeskedésektől mentes, a megújulás irányába mutató, konstruktív küldöttgyűlés volt a 2023. évi.
Servo per Amikeco!

Kemenes Péter

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar