Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Farsangi bál

2015. január 31., 19:00
Évi szokásos első rendezvényünket, a farsangi bált január 31-én, szombaton este tartottuk. Idén már nem csak a „szokásos” tagok – rendőrök, pénzügyőrök – voltak jelen IPA Baráti Kör tagokkal a párjainkkal, hanem már a katasztrófavédelemnél és a büntetés-végrehajtásnál dolgozók is. A létszámon is érződött ez már, hiszen 150 fő jött el erre a „csoportos foglalkozásra”.

Az esti fél hetes kapunyitáskor egyből voltak már érkezők, és egészen a megnyitóig folyamatosan érkeztek. Mindenkit üdvözlőitallal és meleg barátsággal fogadtunk az eszperantó nyelvű egyesületi jelmondathoz – Servo per amikeco = barátsággal szolgálni – illően. Az érkezésideje alatt volt idő mindenkinek megtekinteni a nagyvonalú támogatóink által felajánlott tombola tárgyakat is. A vacsora előtt Erdélyi Krisztián tü.alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új, egy hónapja kinevezett igazgatója mondott köszöntőt. Munkaadóink képviseletében velünk volt még a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Dr.Tánczi Tibor r.ezredes bűnügyi főkapitány-helyettes, Erhardt László r.ezredes gazdasági főkapitány-helyettes, a NAV Nyugat-Dunántúli Vám- és Pénzügyőr Igazgatósága részéről pedig Füst László pü.alezredes, a Jogi, Törvényességi ésFelülellenőrzési Osztály vezetője.

A többfogásos báli menü elfogyasztása után szokás szerint versenytáncos bemutatót terveztünk. Idén a Savaria TSE fiataljai „karcolták” a parkettát. Mi az estfolyamán bőszen igyekeztünk utánozni őket, több-kevesebb (de inkább kevesebb) sikerrel. A tombola sorsoláskor Erdélyiné Nagy Krisztinát (akinek férjével egyaránt ez volt az első Vas megyei bálja) kértük fel az első nyertes kihúzására. A nagy számú tombolatárgy kisorsolása után mindenki még jobb kedvvel ropta tovább.

Az este során ismét lehetőség nyílott nem csak a kollégákkal, hanem a társszerveknél dolgozókkal is a szakmai eszmecserékre is. A meghívásunkat elfogadó IPA társszervezetek képviselőivel pedig egyesületünk lehetőségeit, feladatait vitattuk meg a tánc szüneteiben. Meghívásunkat elfogadta az IPA Vas MegyeiSzervezete képviseletében Horváth Ferenc alelnök, míg az IPA Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete Nyerges Csaba elnökségi tag vezetésével 14 fős delegációval érkezett rendezvényünkre. A „kemény mag” hajnali négy óráig tartott ki, mire a táncban kellően elfáradva mindenki hazatért. A tánchoz szükséges zenei aláfestést Németh László tagtársunk szolgáltatta, míg a zenei élmény fokozását Tőrösi Hetty segítette elő énekével. Támogatóinknak köszönjük a tombolához nyújtott felajánlásaikat, melyek nélkül az est nem lehetet volna ilyen fergeteges.

 

Ezt írta a112press.hu (képekkel és videóval)

 

Nézd meg a képeket!

 

2016-ban január 30-án lesz a bál ugyanitt (az időpontot és a helyet már a bál éjszakáján lefoglaltuk), naptáratokba jegyezzétek be!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar