Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Szent György napi focitorna

2023. június 02., 09:00
5 csapat, 50 játékos

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Szent György Napi Labdarúgó Tornát rendezett 2023. június 2-án, Szombathelyen a Nyugat Magyarországi Utánpótlás Nevelési Centrumban.   Az egész napos sporteseményre 5 csapat nevezett, 50 játékos lépett pályára. Színvonalas mérkőzéseket és szép gólokat láthatott a közönség. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.
A legjobb eredménnyel a Förtelmes Főnökök gárdája végzett. Második lett a Kopók csapata, a dobogó harmadik fokára pedig a Policel játékosai állhattak fel. A negyedik helyezett a Sárvár RK, míg az ötödik helyezett a Körmend RK csapata lett. A legjobb kapusnak járó díjat a Förtelmes Főnökök hálóőre, Holbok Tamás érdemelte ki. A gólkirályi címet a hét találatot elérő Gyurák Antal szerezte meg, aki a Policel csapatában játszott.
Az okleveleket és a serlegeket Ribes Attila r. alezredes, az IPA Szombathelyi Szervezet elnöke adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az IPA Szombathelyi Szervezetének a rendezvény támogatásáért, és külön köszönet Koronczai Cintia játékvezetőnek.

Varga Sándor

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar