Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

IPA MSZ küldöttgyűlés

2019. április 05., 10:00
Jogszabály által előírt éves összejövetel

Az IPA Magyar Szekció az ez évi küldöttgyűlést április 5-én „abszolválta” a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Hagyományosan az elismerések átadásával kezdődött, amelyben két fronton is érdekeltek voltunk. Támogatóink közül Berta Barnabás és Sákovits László, a nyomdatermékeinket előállító és nagy részben finanszírozó Z-Rox Nyugat Kft. tulajdonos-ügyvezetői kaptak Aranydiploma kitüntetést. Tagjaink közül Németh László, farsangi báljaink ügyeletes jókedv és talpalávaló felelőse részesült IPA Kiváló Munkáért „vállveregetésben”, melyet egy későbbi időpontban otthonában vett át családi elfoglaltsága miatt.
A jutalmazásokat követően kezdődhetett az érdemi munka. A beszámolók és a 2019. évi munkaterv megvitatása és elfogadása. Egy-két apróbb pontban módosítani kellett az alapszabályt is a jogszabályok (pl. hszt) változása miatt.
Előre mutatóbb volt ezt követően a jelölő bizottság megválasztása a novemberi tisztújítás előkészítő testületeként.
És hát nem utolsó sorban tagdíjemelésről is dönteni kellett. A tagok után az illetményalap eddigi 5%-a helyett 5,5%-ot, a támogatók után a 0% helyett 2,4 %-ot kell fizetni a „központi költségvetés”-be.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar