Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Víztorony lépcsőfutás

2021. szeptember 25., 10:00
A Víztorony meghódítása kicsit másképp

Negyvenöt méter magasra, kettőszázötvenegy lépcsőfokot megtéve kellett feljutnia azoknak a tűzoltóknak és civileknek, akik megmérettek a IV. Vas Megyei Tűzoltó Lépcsőfutó Bajnokságon szeptember 25-én.
A kora reggeli órákban védőruhába öltözött tűzoltók melegítettek a szombathelyi Víztorony előtt. Nem mindennapi megmérettetésre készültek hivatásos, létesítményi és önkéntes tűzoltók, céljuk ugyanis az volt, hogy legjobb időeredményt elérve jussanak fel a Víztorony legfelső emeletére, miután kettőszázötvenegy lépcsőfokot megtettek. A megnyitón Lakatár Gábor tű. alezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott igazgatóhelyettese köszöntötte a versenyzőket, majd Göncz Szabolcs tű. alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnoka ismertette a versenyszabályokat. Harminchat versenyző állt rajthoz, köztük két hölgy, valamint hat civil sportoló.
Többen levegő után kapkodva léptek ki a kilátószintre, ahol impozáns látvány tárult eléjük, ami a versenyen nyújtott teljesítményük elismeréseként szolgált számukra.
A legjobbaknak járó díjakat Dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Balázs tű. alezredes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott kirendeltségvezetője és az IPA Szombathelyi Szervezetének képviseletében jómagam adtam át.

dr. Magyar Csaba

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar