Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Családi Nap

2019. június 15., 10:00
Meleg nyári napon vízben / mellett az igazi

A korábbi években oly nagy érdeklődésnek örvendő családi napunk tavalyelőtt és azelőtt már eléggé családias hangulatban telt. Tavaly pedig el is maradt. Ennek mint kiderült több oka is volt. Mint mindig az időjárás, és a családi valamint évzáró programok. És hát nem utolsó sorban a meleg. Az idén új támogatónknak, a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőnek köszönhetően új helyszínre vittük a rendezvényt, hogy a nyári melegben a vízben hűsölhessenek tagjaink a családjukkal. A hely rosszabb idő esetén is ideális, mivel fedett részlegében is van annyi lehetőség, hogy a gyerekek sem unatkoznak. A kiírás alapján 30 fő jelentkezett a rendezvényre, melyből 19 oda is ért. Örömünkre szolgált, hogy nem csak a kis és nagy gyerekeket hozták el tagjaink egy kis pancsikálásra és vízicsúzdázásra, hanem nyugdíjas kollégákat is üdvözölhettünk a medencékben. A 38°C –os hőségben igazán kellemes volt a vízben hűsölni, lazulni. A gyermekek természetesen nem hagyhatták ki a pancsolót és a csúszdákat sem.
A képeket megnézve remélem több tagtársunk is kedvet kap majd a jövő évi hasonló rendezvényünkön való részvételre vagy még azelőtt az IPA kedvezményes belépővel (30%) egy kis egyéni kikapcsolódásra.
Köszönjük a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő vezetőségének – Lóránt Gábornak és Beni Juditnak – a rendezvényhez nyújtott támogatását valamint kedvességüket és barátságosságukat.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar