Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Virtual Moonlight Run

2020. augusztus 11., 19:47
Éjszakai virtuál futás a Mosoni Duna mentén

Az esti, éjszakai futásoknak különös hangulata van, pláne ha nem egyedül kell teljesíteni, hanem társaságban, hangulatosan kivilágított pályán. Az idei évben szerettem volna eljutni több ilyen versenyre is, de először a koronavírus helyzet akadályozott meg ebben, majd egy tartósabb kiküldetés. A Moonlight Run szervezői azonban lehetővé tették a virtuális részvételt-teljesítést is, így hát éltem ezzel a lehetőséggel. A szervezők kikötése volt, hogy a virtuális teljesítőknek is éjszaka, sötétben kell teljesíteniük a 8 km-es távot, és ezt fényképpel is igazolni kellett, tehát a befutókor legalább lámpafényes háttérnek kellett lenni.
Én augusztus 11-én futottam le az előírt km hosszúságot 19:47-kor indulva.  Az idő érdekes volt, mivel az elején csak borult volt az ég, majd átváltott szemerkélésbe, majd eleredt az eső, míg a végére más megint nem esett (bár ez végére már a 8 km-es táv után volt, mivel nem álltam meg a negyedmaratoni távig).
Az induló „állomásom” a győri Széchenyi Egyetem mellett a Mosoni Duna partján lévő Bahnhof volt és útvonalam most is a Mosoni Duna töltésén vezetett. Az útvonal végén az egyetem melletti kivilágított Jedlik hidat használtam háttérnek az igazoló képhez. A képen látható, hogy el vagyok ázva rendesen (no nem belülről, hanem kívülről).

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar