Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Futómez átadás

2018. november 13., 17:00
Sport, felszerelés, meeting

Pár éve újjáalakult egyesületünk futó „szakosztálya”. Páran a régi csapatból és lelkes új tagokkal kibővülve azóta jó pár versenyen vettek részt a csapat tagjai, melyekről honlapunkon is hírt adtunk. Ezek között voltak olyanok is, amelyek csapatversenyek voltak, vagy ilyen kategóriában (is) indultunk. A csapat egységes megjelenéséhez ugyanakkor elengedhetetlen az egységes ruházat. Az egyik triatlon versenyen Nagy Tibor és Király Gábor tagtársunk felfedezte egy magyar gyártó, az Ilovebalaton factory által 57.5 márkanév alatt egyedileg készített termékeit. A kapcsolatfelvétel után az egyik kész mezarculatukat kéréseink szerint módosították, így született meg a saját futómezünk. Ezek megvásárlásához találtunk két régi támogatót, akiknek segítségével sikerült a finanszírozási kérdés abszolválása is.
Ennek örömére 2018. november 13-án (kedden) a Pelikán Étteremben tartottunk mezátadó összejövetelt, ahol egy fő kivételével (szolgálati okból elkövetett távolmaradást eszközölt) mindenki ott volt, két támogatónkat is beleértve. A jó hangulatú beszélgetés során közvetlen élménybeszámolók közben megtörtént a mezek átadása is támogatóink részéről. Az eddigi „éremgyűjtemény” pár darabját is elhoztuk megmutatni, valamint egy rajtszám „kiállítást” is összehoztunk. Már este volt, mire csapatunk hazaindult, a tarisznyánkban barátaink azon ígéretével, hogy továbbra is segítik a csapatot a felszerelések beszerzésében. Ennek nagyon ürültünk, hiszen a jelenlegi keretből 7 törzsgárda tag kapott mezt, és az utóbbi hónapban 3 fő taggal bővült csapatunk (mely két új IPA tagot is jelent, ráadásul hölgyeket).
Ezúton is Köszönjük Bokor Péter (Terra Tech 2000 Kft.) és Németh Ferenc (Németh Csomagolástechnika Kft.) önzetlen segítségét.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar