Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Farsangi Bál

2016. január 30., 18:30
Hajnalig roptuk, nem is akárhogy!

Hagyományos rendezvényeink egyik legnagyobbja, a farsangi bálunk idén január 30-án került lebonyolításra. A szervezés is hagyományosan egy hónappal előbb már kezdetét vette. Szükség is volt erre, hiszen 29-én – a bált megelőző pénteken – az IPA Magyar Szekció küldöttgyűlése volt, így a véghajrát is előbb kellett hozni a szervezőmunka során, hiába már bejáratott rendezvényről van szó, és tulajdonképpen mindenki tudja a dolgát.

A helyszín az évek óta szokásos Tó vendéglő volt, a vacsora idén is a farsangi időszakhoz illően ünnepi volt. A szervezők biztosították továbbá a zenét is. Az éneket Tőrösi Hetty – aki a bál napján és helyszínén írta alá belépési nyilatkozatát –, míg a zenét szintén tagtársunk, Németh László „hozta” magával, mint Let’s-Go formáció. A tombolatárgyainkat szokásosan támogató barátaink ajánlották fel.  A jó kedvet és a tánctudást a bálozó úri közönség otthonról szállította helyszínre.

Rendezvényünkön a „szakmai vonalról” Dr.Tánczi Tibor r.ezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Erhardt László r.ezredes gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, Dr.Németh Róbert r.ezredes ellenőrzési szolgálatvezető, Tóth Tamás bv.dandártábornok volt jelen, míg IPA baráti kapcsolataink gazdagságát Dr.Jónás Zsigmond (IPA Vas Megyei Szervezet elnöke), Mészáros Mária (IPA Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet elnöke), Kisházi Gábor (IPA Zala Megyei Szervezet elnöke), Horváth Zsolt (IPA Tapolcai Szervezet elnöke) mutatta. Kiemelendő, hogy soproni IPA barátaink 12 fős „különítménnyel” érkeztek, sőt az ő aktív bv-s állományú tagtársuk, Horváth Enikő Sára adott operett slágerekből műsort a vacsora után. Sok tagtársunk mellett több leendő tag és támogató is köztünk volt. A városi rendezvények sorában is kiemelkedő bálunk sikerét mutatja, hogy a helyi médiák több képviselője is velünk ropta a parketten az est során: Horváth Zoltán a Nyugat Rádió ügyvezetője valamint Tánczos Mihály a 112 Press ügyvezető-fotóriportere.

Rendezvényünk sikerét mutatja, hogy idén is többen voltunk, mint tavaly; 164-en éreztük úgy, hogy baráti-kollegiális kapcsolatainkat a magyar kultúra farsangi értékeinek ápolásával egybekötve kívánjuk megerősíteni, bővíteni, hogy a hétköznapok nyűgei között elnézőbbek legyünk majd egymással, illetve a fehér asztal mellett vitassunk meg kötetlen formában szakmai felvetéseket.

Ribes Attila

Médiamegjelenések:

http://112press.hu/hirek/reszletek/ipa_farsangi_bal_2016/

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/nem_csak_rendorok_buliztak_az_ipa_balon

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar