Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Intersport-Zalakaros Futás

2019. szeptember 22., 10:00
Karos - Hatos

Az idei évben már negyedik alkalommal került megrendezésre a Zalakaros–Kis-Balaton futóverseny, amely hagyományosan kettő napon kerül lebonyolításra.
Az első nap családi- és gyermekfutóverseny zajlott 2,5 illetve 5 km-es távon, illetve idén első alkalommal lehetőség volt szintén ezeken a távokon - a Kutyás futás keretein belül – kedvencekkel futni.
Vasárnap a versenyzők 6, 10, 21 és 34 kilométeres távokon indulhatta. Ez utóbbin egyénileg, illetve váltófutásban is.
Az IPA Szombathelyi Szervezet első alkalommal képviseltette magát a vasárnapi rendezvényen – jelesül a 6 km-es számban – személyemben. Mindez azonban következmény, hiszen az eredeti terv nem erről szólt. Ugyanis az elnökség három tagja (Ribes Attila, Kemenes Péter, jómagam) a Kis-Balaton kört (10 km, 21 km, 21 km) kívánta váltóban teljesíteni. Különböző sérülések miatt végül egyedül maradtam a csapatból. És a baj nem jár egyedül, a sérüléshullám engem is elért. Így végül az eredetileg tervezett 10 kilométer helyett csak a 6 kilométeres számban indultam el. A versenyszám váltás azonban olyan jól sikerült, hogy korosztályomban a harmadik legjobb időeredménnyel (00:32:56) sikerült a célba érnem. A dobogós eredmény mellett mindenképpen szólnom kell a masszőröm hathatós tevékenységéről is, akinek ezúton is köszönöm, hogy végül nem maradtam le erről a remek hangulatú futóversenyről.

Magyar Csaba

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar