Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Tekeverseny

2017. november 25., 10:00
Tekepálya, sport, tehát tekézés

A 2017. évi programnak megfelelően november 25-én került megrendezésre a hagyományos tekeversenyünk. A verseny a VAOSZ felújított tekepályáján került megrendezésre. A kiírás szerint 40 vegyes gurítást kellett teljesíteni a versenyzőknek.
Sajnos az idei évben különböző okok miatt csak kevesen vettek részt. Többen visszaléptek betegség miatt. A nők mezőnyében egyedül Schneider Krisztina, míg a férfiak mezőnyében négyen indultak. Volt még egy gyermek versenyző is, a 7 éves Mester Márk.
Elsőként Németh Zoltán és Kovács Róbert lépett pályára. Összesítésben 129 fával Németh Zoltán bizonyult jobbnak. Kovács Róbert 91 fával fejezte be a küzdelmet. Ezt követően Schneider Krisztina és Mester Márk következett. Schneider Kriszti 82 fát dobott, Mester Márk a férfiak között is megállta volna a helyét a ledobott 133 fával. A versenyt Magyar Csaba és Mester József összecsapása zárta. Magyar Csaba nagyon jó napot kifogva 135 fával megnyerte a tekeversenyt. Mester József 115 fás szereplésével a tekeversenyek tekintetében leggyengébb teljesítményét nyújtotta.

Eredmények:

Nők:

1. Schneider Krisztina 82 fa

Férfiak:

  1. Magyar Csaba 135 fa
  2. Németh Zoltán 129 fa
  3. Mester József 115 fa
  4. Kovács Róbert 91 fa

Gyermek:

  1. Mester Márk 133 fa

A díjakat Mester József kincstárnok és Magyar Csaba elnökségi tag adta át a helyezetteknek. A foghíjas mezőny ellenére is a résztvevők jól érezték magukat, jó hangulatban telt el a három óra. Reméljük, hogy a következő versenyen már sokkal több résztvevő fog tekegolyót ragadni.

Mester József

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar