Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Varga János Emlék-lőverseny

2019. június 29., 10:00
Lövészettel emlékezés egy régi barátra

2019. június 29-én az IPA Kőszegi Csoportja szervezett lőbajnokságot. A megmérettetésre a kőszegi IPA lőtéren került sor. 25 méteres pályán kellett 10 lövést leküzdeni. A mérés előtt próbalövésekkel lehetett felmérni a fegyvert és a lövőt magát.
A verseny jó hangulatban telt. A 9 órai kezdés előtt szépen gyülekeztek az emberek. A rendezvényre Ausztriából, valamint Erdélyből is érkeztek kollégák. A szervezők gondoltak a gyerekekre és a hölgyekre is, mivel a verseny hétvégén volt, így a kisváros lakóira gondolva a fegyverropogást csak 10 óra után kezdtük meg. Addig a gyerekek és a hölgyek kispuskával versenyezve mérték össze lőkészségüket.
42 versenyző érkezett és a verseny során került díjazásra a legjobb három - gyerek, női és férfi kategóriában. A helyezettek különböző díjakat vehettek át, melyek között festmények, bor, édesség, valamint oklevelek voltak. A férfi kategória első helyezettje pedig egy vándorserleget is átvehetett. Délben nagyon finomra sikerült babgulyással láttak minket vendégül a szervezők.

Prekler János

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar