Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Olasz foci

2019. szeptember 11., 00:00
Pálmafák, tengertpart sport = Pálma sétány Foci torna

Idén már törzsvendégként vettünk részt az IPA Ascoli-Picenoi Szervezet által megrendezett VI. Pálma sétány focitornán. Az elmúlt évekhez képest több külföldi csapat vett részt (cseh, litván, ukrán és öt román), valamint újdonságként két női gárda (litán és a támogató borászat) is pályára lépett.
Az összesen 16 férfi csapatot négy csoportba osztották be. Mi a B csoportba kerültünk a román IPA Sibiu, az olasz IPA Giulianova, valamint a szintén olasz Guardia di Finanza csapatával. Első nap az IPA Sibiu csapata ellen léptünk pályára először, akiktől 4:0-ra kikaptunk (ők lettek az ezüstérmek a tornán, valamint 2016-ban is ők voltak az ezüst érmesek). Következőnek az IPA Giulianova csapatával küzdöttünk meg, akiket 4:1-re sikerült legyőzni (gólszerzők: Lehel András, Kárász Ferenc 2x, Tóth Gábor). Aztán következett a tavalyi győztes, a Guardia di Finanza ellen kellett játszanunk, akiktől 0:1-re kaptunk ki szoros küzdelemben, a meccs végén kapva egy gólt (az idén harmadikként végeztek a tornán).
Ezt követően a csoport harmadik helyeztettjeként nem jutottunk a legjobb nyolc közé, ami azt jelentette, hogy maximum 9. helyezést érhetünk el.
Pénteken a Moncaro borászatban vittek el minket a házigazdák egy kis kóstolásra, a nap többi része pihenéssel telt.
Szombaton reggel aztán reggeli után egyből kezdtünk. A Virgo Fidelis csapatát 3:1-re győztük le (Kurucz Ádám 2x, Tóth Gábor), majd következett a Gruppo Interforze San Benedetto, akiken 4:0-al léptünk át (Tóth G., Kurucz Ádám 2x, Geröly Ákos), végül a Polizia di Stato csapatát vertük meg 3:0-ra (Jánosi László, Tóth Gábor 2x).
Az esti eredményhirdetésen a 9. helyezettnek járó kupán kívül egy meglepetés is ért minket, hiszen csapatunk egyik gólvágója, Tóth Gábor lett a torna gólkirálya.
A torna ismét alkalmat adott arra, hogy új IPA barátokra tegyünk szert (no nem a pályán, hanem elsősorban a tengerparti, fürdés közbeni beszélgetések során).

Eredmények:

  1. IPA Brno (Csehország)
  2. IPA Nagyszeben (Románia)
  3. Guardia di Finanza (Olaszország)
  4. Dignitary Protection Department (Litvánia)
  5. Dinamo Ramnicu Valcea (Románia)
  6. IPA Ukrajna
  7. IPA Galac (Románia)
  8. IPA Vajdahunyad (Románia)
  9. IPA Szombathely
  10. Gruppo Interforze San Benedetto (Olaszország)
  11. IPA Ascoli Piceno (Olaszország)
  12. Capitaneria di Sporto di San Benedetto (Olaszország)
  13. IPA Giulianova (Olaszország)
  14. Virgo Fidelis (Olaszország)
  15. IPA Kolozsvár (Románia)
  16. Polizia di Stato Ascoli-Piceno (Olaszország)

Akik tornán való részvételünket támogatták és akiknek ezúton is köszönjük:
Babati Zoltán (Babati Hús Kft.), Bánfi András (Domino Trans Kft.), Berta Barnabás és Sákovits László (Z-Rox Nyugat Kft.), Bódis Tamás (Sport 36 Kft.), Bede György (Interpapír Kft.), Gerencsér István és Zoltán (Gering Kft.), Horváth Balázs (Luce Innocente Kft.), Kalmár Attila (Pannonsport Kft.), Kuglicz Attila (Zoll-Sped Kft.), Németh Árpád (Vasber Zrt.), Palotai Richárd (Vendingoutlet Kft.)., Soós Zsolt (SO-HA 2007 Kft.), Ungvári Márton (Ungvári Kft.)

Ribes Attila

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!

Média megjelenés:
https://www.cronachepicene.it/2019/09/22/calcio-a-cinque-tra-forze-di-polizia-il-trofeo-finisce-in-repubblica-ceca/150193/

 


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar