Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Rendőr-ügyész sport találkozó

2016. november 17., 16:00
Rendőrökhöz, ügyészekhez méltó kőkemény összecsapás

Az elmúlt évben a sok évre visszatekintő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Vas Megyei Főügyészség közötti évenkénti bilaterális szervezésű őszi sporttalálkozót mindkét felet érintő szakmai feladatok miatt elmaradt. Idén aztán a szervezés gőzerővel folyt, és november 17-én sor is került rá a Vadász Étterem különtermében. Ebben az évben az ügyészek voltak a szervezők, így Dr.Simon József főügyész megnyitó beszédében ki is hangsúlyozta, nem volt egyszerű feladatuk sportágat taláni, mivel a korábbi években már minden „valamire való”-t kipróbáltunk, így e-sport mellett döntöttek: Xbox-os flipperjáték. Idei helyszínünk a Szombathely, Vízöntő utcai West Garden Étterem volt.
A küzdelmek vacsoráig tartottak, melyet követően Dr.Székely Tamás főügyész-helyettes ismertette az eredményeket Dr.Szanyi Zsuzsanna ügyész asszony közreműködésével.
A női kategóriát Dr.Szanyi Zsuzsanna nyerte Vassné Dr.Szele Adrienne és Vida Andrea előtt, míg a férfiaknál Dr.Székely Tamás lett az első, Eck Andor a képzeletbeli dobogó II. míg Dr.Gulyás Ferenc a III. fokára állhatott fel.
A versengések ideje és a vacsora közben a két „szerv” dolgozói kötetlen formában cserélhettek eszmét, vitathattak meg szakmai kérdéseket, kereshettek közösen megoldásokat a munka során felmerült problémákra.

Köszönjük a rendezvény lebonyolításához nyújtott technikai segítségét a Sebo Műszaki üzletnek.

R.A.

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar