Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Generali Night Run

2020. augusztus 01., 20:30
Tűzoltó különítményünk is ott volt

Az idei évben már hetedik alkalommal került megrendezésre a Budapesten a Generali Night Run futóverseny, amelyen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is képviseltette magát.
Az apropó a hivatásos tűzoltóság megalakulásának 150. évfordulója volt, ennek alkalmából az ország minden tájáról – így Vas megyéből is – érkező összesen 150 tűzoltó a 9 km-es táv teljesítésével – köztük többen védőruházatba öltözve – fejezte ki a nagy elődök előtti tiszteletét.
Az éjszakai futás élményét számos látványelemmel színesítette a katasztrófavédelem.  A Szent Flórián tűzoltóhajó piros-fehér-zöld vízsugarakkal kísérte a futókat, vízpajzsra vetítve hirdették a jubileumi év ünneplését, vízsugárhidat emeltek a rakparton futók fölé. A Katasztrófavédelem Központi Zenekara pedig térzenével szórakoztatta a járókelőket és buzdította a futókat.
Az emlékfutáson Vas megyét Kemenes Péter és jómagam képviseltem. Ideális körülmények mellett, remek hangulat közepette jó időeredménnyel (53:59, illetve 54:16) teljesítettük mindketten a 9 km-es távot.

Magyar Csaba

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar